Tandlæge nær Vangede

Hvis du søger en tandlæge nær Vangede, har du fundet den helt rette tandlæge nu.

Ibfelt tandklink er en moderne tandklinik ejet af tandlæge Jonas Ibfelt. Han har allieret sig med nogle af de bedste og mest imødekommende medarbejdere, som hver især er med til at give kunderne en personlig og professionel behandling.

Få den nyeste behandling hos en tandlæge nær Vangede

Jonas går højt op i at han og hans medarbejdere altid kan tilbyde sine kunder den nyeste form for behandling der findes. Vi er således ofte på kurser eller efteruddannelser, for at lære mere om tidens tendenser indenfor tandpleje.

Udover de moderne og tidssvarende behandlinger vi kan tilbyde lægges der også stor vægt på at klinikken er udstyret med ny teknologi. Dette er med til at højne kvaliteten af behandlingen og reducere din tid i tandlægestolen. Det er således ikke uvæsentligt for dig at vælge en tandlæge nær Vangede som løbende holder sig selv, personalet og klinikken opdateret.

Gennemsigtige priser

Vi har altid en prisliste tilgængelig på vores hjemmeside. Skal du have foretaget en større operation, giver vi dig altid et prisoverslag på forhånd. På den måde slipper du for at ende behandlingen med en ubehagelig overraskelse.

Glade kunder kommer igen

Hvis du søger en tandlæge nær Vangede som kan gøre dit tandlægebesøg til en god oplevelse, så bør du besøge Ibfelt tandklinik. Vi har fået stor ros fra mange af vore patienter og nogle er endda sluppet helt af med deres tandlægeskræk. Vi er overbeviste om, at den ro som hersker i vores lille klinik nær Vangede, har en stor del af æren. Vi er meget bevidste om at give os tid til hver enkelt kunde og sørge for, at vi ikke selv har for travlt. Et roligt miljø skaber tryghed for kunden.

Kontakt en tandlæge nær Vangede

Du finder klinikken i krydset mellem Baunegårdsvej og Gentoftegade, med gode og gratis parkeringsmuligheder ved siden af.
Du kan roligt kontakte os blot for at høre nærmere om os. Ofte handler det først og fremmest om at fornemme en god kemi imellem kunde og tandklinik – så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Movias rejseplan til vores Tandlæge i Gentofte

Du kan nemt komme til vores klinik med bil, cykel eller gå ben. Der er også nemt at komme til vores tandlægeklinik i Gentofte med offentligt transport.

tandlaege-vangede

INFORMATION

Ibfelt+ Tandklinik Gentofte
Baunegårdsvej 1
2820 Gentofte

Telefon: 3965 2104
Email: info@ibfeltplus.dk

Åbningstider

Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 15.45
Onsdag 8.00 - 15.30
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag Efter aftale

Find os

Følg os