Kosmetisk Tandbehandling

Kosmetisk tandbehandling dækker over en række behandlinger, som alle på den ene eller anden måde forbedrer udseendet af tænderne.

Tændernes farve, form og stilling betyder utroligt meget for det samlede helhedsindtryk af vores ansigt, når vi smiler, griner og taler med andre personer.

Mange mennesker er kede af og flove over deres smil. Men det kan der heldigvis gøres noget ved!

Neden under er der beskrivelser af nogle af de kosmetiske tandbehandlinger, klinikken udfører. Inden en kosmetisk tandbehandling påbegyndes, foretages en grundig undersøgelse, og herefter kan vi planlægge dit individuelle behandlingsforløb mod et smukkere smil!

Tandretning med LiteWire

LiteWire er en kosmetisk fokuseret behandling, der retter dine forreste tænder – dem du bruger, når du smiler

Læs mere

Facader

En facade er en tynd skal af porcelæn, der sættes på forsiden af fortænderne. Facaderne kan ændre tændernes farve betydeligt mere end en tandblegning. Til en vis grænse kan facaderne også ændre tændernes form. Facader er specielt velegnede til bestemte typer af misfarvede tænder, der ikke kan behandles tilfredsstillende med en tandblegning.

Facaderne ser meget naturlige ud og har den fordel, at de ikke misfarves i modsætning til plastfyldninger. Har man f.eks. knækket et stort hjørne af en fortand, kan en facade være en flottere og mere holdbar løsning end en plastfyldning. Facader kan ligeledes benyttes, hvis tænderne har mindre ”skævheder”, hvis tandbuen fremstår uregelmæssig, eller hvis man vil formindske et stort mellemrum mellem fortænderne.

Kroner

Kroner kan ændre tændernes form i højere grad end facader kan, idet de dækker hele tanden og ikke kun forsiden. Kroner kan laves på alle tænder i munden og misfarves heller ikke.

Kroner er stærkere end facader, men en kronebehandling kræver, at der slibes mere tandmateriale væk. Kroner er derfor ikke altid den bedste løsning, når man skal rette op på smilet, hvis tænderne ellers er sunde og raske.

Udskiftning af sølvamalgamfyldninger:

Udskiftning af sølvamalgamfyldninger med plastfyldninger eller porcelænsindlæg kan forbedre tændernes udseende meget. Dog skal man være opmærksom på, at plastfyldninger kan blive misfarvede med tiden.

Porcelænsindlæg er derimod stærke og misfarves ikke. Det er primært størrelsen og udformningen af defekten i tanden, der afgør om plast eller porcelæn er den bedste behandling, når man ønsker en sølvfyldning udskiftet at kosmetiske årsager.

 

INFORMATION

Ibfelt+ Tandklinik Gentofte
Baunegårdsvej 1
2820 Gentofte

Telefon: 3965 2104
Email: info@ibfeltplus.dk

Åbningstider

Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 15.45
Onsdag 8.00 - 15.30
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag Efter aftale

Find os

Følg os