Tandlæge nær Søborg

Hos Ibfelt tandklinik finder du en tandlæge nær Søborg som tilbyder dig en personlig og professionel behandling. Klinikken er ejet af tandlæge og indehaver Jonas Ibfelt som bakkes op af et kompetent og imødekommende team.

Jonas Ibfelt er tandlæge nær Søborg med en moderne klinik som først og fremmest er tidssvarende i forhold til dens teknologiske udstyr. Personalet og Jonas selv går højt op i at følge tidens tendenser indenfor tandpleje og er derfor ofte på kurser eller efteruddannelse for at holde sig opdaterede. Du behøver således aldrig være i tvivl om, hvorvidt du ved denne tandlæge nær Søborg får den mest moderne og skånsomme behandling der findes.

Find den rette tandlæge nær Søborg

Hvis du er på udkig efter en tandlæge nær Søborg, som kan gøre dine tandlægebesøg til en bedre oplevelse, så er det Ibfelt-klinikken du skal kontakte. Vi har fået stor ros fra mange af vore kunder, netop fordi vi lægger stor vægt på at få dem til at føle sig godt tilpas hos os. En god kemi og indfølingsevne er en mindst lige så vigtig egenskab hos en tandlæge og plejepersonalet som den faglige kunnen.

Hos os går det hånd i hånd, og du føler dig både glad og lettet efter en aftale hos os. Denne følelse vil afspejle sig næste gang du bestiller en tid hos os, og derfor ender stort set alle vore nye kunder med at blive stamkunder.

Rådgivning som kan spare dine tænder og din pung

Hos Ibfelt tandklinik går vi højt op i at rådgive vores kunder om forebyggende tandpleje. Hvis du blot følger vores råd, kan du spare dig selv for mange tandlægebesøg. Det betyder naturligvis ikke, at man helt skal udelukke sine tandlægebesøg, da det er vigtigt at en professionel tandplejer giver dine tænder regelmæssige tandeftersyn. På den måde kan eventuelle operationer tages i opløbet.

Find vej til vores tandlægeklinik i Gentofte nær Søborg

Vent ikke med at kontakte din tandlæge nær Søborg – vi er placeret i krydset mellem Baunegårdsvej og Gentoftegade og har gode muligheder for gratis parkering nær ved.

Movias rejseplan til vores Tandlæge i Gentofte

Du kan nemt komme til vores klinik med bil, cykel eller gå ben. Der er også nemt at komme til vores tandlægeklinik i Gentofte med offentligt transport.

tandlaege-soeborg

INFORMATION

Ibfelt+ Tandklinik Gentofte
Baunegårdsvej 1
2820 Gentofte

Telefon: 3965 2104
Email: info@ibfeltplus.dk

Åbningstider

Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 15.45
Onsdag 8.00 - 15.30
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag Efter aftale

Find os

Følg os