Tandlæge nær Hellerup

Hvis du søger en tandlæge nær Hellerup, så er Ibfelt tandlægeklinik den rette for dig.

Hos Ibfelt tandklinik tæt ved Hellerup får du en personlig og professionel behandling i rare og venlige omgivelser. Klinikkens indehaver og tandlæge Jonas Ibfelt bakkes op af et professionelt og imødekommende team.

Jonas har stor fokus på at holde sig selv og sit personale ajourført med den nyeste udvikling indenfor tandpleje og deltager derfor løbende i kurser og efteruddannelser. Alt udstyr og materiale er tidssvarende og kvalitetssikret. Du er således altid sikret den mest moderne og mest skånsomme behandling der findes hos tandlægen nær Hellerup

Gør tandlægebesøget til en god oplevelse

Vi går højt op i at skabe en relation til vore kunder, og vi gør vores yderste for at eliminere ethvert ubehag du måtte føle ved at gå til tandlægen. Vi har fået stor ros fra flere af vore kunder, som pludselig ikke længere føler det som en pine at skulle afsted til tandlægen. Lad denne tandlæge ved Hellerup gøre det samme for dig.

Vi finder den rette behandling til dig hos tandlægen nær Hellerup

Når du besøger vores klinik første gang, gør vi os ekstra umage med at informere dig om de behandlinger vi tilbyder. Vi indhenter gerne dine tidligere billeder og journal, og såfremt du ønsker det, tager vi også gerne nye og opdaterede billeder af dine tænder. Vi giver altid et prisoverslag på enhver større behandling, så du ikke bliver ubehageligt overrasket efter endt behandling. Vores generelle prisliste er altid tilgængelig.

Pas på dine tænder

Selvom vi er glade for vores kunder, er det naturligvis bedst, hvis vi skal ses så lidt som muligt. Det kan du selv være med til at afgøre ved at følge vores gode råd.
Men husk, forebyggelse hos tandlægen nær Hellerup kan også gøre en stor forskel for dine tænders forstående behandlinger, så tøv ikke med at kontakte os.

find vej til vores tandlægeklinik i Gentofte nær Hellerup

Vores hyggelige klinik er placeret tæt ved Hellerup i krydset Gentoftegade og Baunegårdsvej og der er gode gratis parkeringsmuligheder ved siden af.

Movia Rejseplan fra Hellerup til vores Tandlægeklinik i Gentofte

Er du i det offentlige til vores tandlægeklinik i Gentofte nær Hellerup, kan du bruge nedenstående link til at finde din rejseplan til os.

tandlaege-hellerup

INFORMATION

Ibfelt+ Tandklinik Gentofte
Baunegårdsvej 1
2820 Gentofte

Telefon: 3965 2104
Email: info@ibfeltplus.dk

Åbningstider

Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 15.45
Onsdag 8.00 - 15.30
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag Efter aftale

Find os

Følg os