Tandblegning Gentofte


Dit smil er dit visitkort. Vi gør alle bedst indtryk på andre mennesker ved at smile til dem. Og vi kan endda gøre mere end blot glæde andre med vores smil – vi kan faktisk også gøre os selv gladere, når vi smiler. Der er altså alle mulige gode grunde til at smile.

Hvis du går og er lidt ked af dine tænders misfarvninger, så er hjælpen nær; Ibfelt tandklinik tilbyder nem og smertefri tandblegning i vores klinik i Gentofte. Uanset om dine tænders misfarvning skyldes interne eller eksterne påvirkninger, kan vores veluddannede tandlægeteam i Gentofte tilbyde dig en tandblegning.

Interne misfarvninger

Disse misfarvninger er ofte medicinsk betingede eller skyldes arvelige sygdomme og forekommer oftest i rodbehandlede tænder. I klinikken i Gentofte udfører vi tandblegningen ved at lægge en blege-gele op i den rodbehandlede tand. Geleen skal udskiftes et par gange indtil den ønskede virkning er opnået.

Eksterne misfarvninger

Disse misfarvninger skyldes udefrakommende faktorer som for eksempel aflejring af farvestoffer fra mad og drikkevarer som kaffe, te og rødvin. Også nydelsesmidler, som tobak og lakrids og visse former for flydende medicin, kan give misfarvninger.

Denne tandblegning udfører du selv derhjemme. På vores klinik i Gentofte får du taget en farveprøve og et aftryk af dine tænder. Derhjemme lægger du simpelthen blot den udleverede blege-gele i skinnen og benytter den nogle timer hver dag – alternativt om natten – indtil det ønskede resultat er opnået.

Tandblegning er nemt i Gentofte

Når du vælger at få lavet en tandblegning i Gentofte, går vi først og fremmest op i at give dig en god og grundig vejledning. Måske er du i tvivl om hvorvidt en tandblegning overhovedet er noget for dig, eller om tandblegningen kan gøre en reel forskel for dig. Al dette kan du få svar på ved at kontakte os.

INFORMATION

Ibfelt+ Tandklinik Gentofte
Baunegårdsvej 1
2820 Gentofte

Telefon: 3965 2104
Email: info@ibfeltplus.dk

Åbningstider

Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 15.45
Onsdag 8.00 - 15.30
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag Efter aftale

Find os

Følg os